Krigens skjebner, en vandreforestilling på Akershus festning

«Krigens skjebner» er en forestilling av og med skuespiller, forfatter og kunstmaler Ross Kolby, som tar publikum med på en utendørs vandring på syv stopp rundt på Akershus festning.
Forsiden på nettsiden til Krigens skjebner viser en kollasj av personer og elementer fra andre verdenskrig, blant annet Kong Haakon 7., Quisling, tyske soldater og jagerfly.

Der levendegjør han historier og skjebner til mennesker som representerer både okkupasjonsmakten og motstandsbevegelsen fra tiden 1940-1945. Kolby bruker filmmusikk og lydeffekter til fortellingene for å gi dem ytterligere liv og stemning.

Motstandsmann Erling Lorentzen med sjåfør, i militær-jeep, sammen med Ross Kolby i eple-nickers, bukseseler og six-pence, på Akershus festning

Visualiteten vi endte på er fyllt med ikoniske elementer, nærmest i en filmplakatestetikk, noe som gir en umiddelbar forståelse av konseptet.

For Krigens skjebner var dette en suksess, og vandringen går i dag ofte med full kapasitet. Billettbestilling foregår fra nettsiden, og Ross Kolby kan enkelt gå inn og sjekke antall bookinger før hver vandring.

Bjørn bygger ikke bare en nettside, han sørger for at historien blir fortalt
Ross Kolby, Krigens skjebner

La oss ta en prat

Trenger du en tydelig og engasjerende presentasjon av ditt konsept, eller skape mer trafikk og salg?


Ta kontakt:
bjorn@dethloff.no
+47 900 59 207

Besøksadresse:
Flytårnet Kultursenter,
Forneburingen 21

Org. nr.: 980435245
Bjørn står inntil en trevegg