Ross Kolby, kunstmaler, forfatter og skuespiller

Ross Kolby er kunstmaler, og han kommenterer både historiske begivenheter og samtiden i sine kunstverk. Kolby har også gitt ut to romaner, og spilt i flere større og mindre roller i kort- og novellefilmer samt i teater- og TV-produksjoner.
Forsiden på nettsiden til Ross Kolby viser et maleri av en pave som skriker, etter fryktelige avsløringer

Med en brennende interesse for historie og frihet og demokrati har Kolby skrevet og fremfører forestillingen Krigens skjebner på Akershus festning. Som portrettmaler har han foreviget de tre generasjonene norske monarker som var involvert i hendelsene til andre verdenskrig, i tillegg til flere norske motstandshelter og britiske Dame Vera Lynn.

Ross Kolby hilser på motstandsmann Gunnar "Kjakan" Sønsteby under avdukningen av portrettet på Norges Hjemmefrontmuseum i 2011.

Målet med redesign av nettsiden var å få bedre frem kunstnerens mangefasetterte aktivitet, hans filosofi og teknikk, samt å skape mer trafikk til siden. Måten vi gjorde det på var å bruke store bilder med sitater fra Kolby, plassert på en slik måte at leseren er nødt til å få dem med seg.

Videre har Kolby fått et publiseringsverktøy hvor han kan skrive kategoriserte artikler. Disse gir de besøkende raskt et innblikk i kunstnerens virke.

La oss ta en prat

Trenger du en tydelig og engasjerende presentasjon av ditt konsept, eller skape mer trafikk og salg?


Ta kontakt:
bjorn@dethloff.no
+47 900 59 207

Besøksadresse:
Flytårnet Kultursenter,
Forneburingen 21

Org. nr.: 980435245
Bjørn står inntil en trevegg